fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ХИМНА на ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Благословени велигденски празници од ИНТЕГРА за нашиот народ македонски, со новиот спот...Видео спот на Химната на ИНТЕГРА - МАЈКО МАКЕДОНИЈО, снимана на 24 локации низ Македонија, со учество на 12 актери, врвно дело во режија и комплетно авторство на маестралниот Бранко Попчевски и неговата филмска продукција. Браво маестро!

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Thursday, April 16, 2020

Видео спот на Химната на ИНТЕГРА – МАЈКО МАКЕДОНИЈО

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: