Д-р Љупчо Ристовски во Швајцарија помеѓу нашите македонски иселеници

ИНТЕГРА и претседателот д-р Љупчо Ристовски во Швајцарија помеѓу нашите македонски иселеници…

Прекрасна атмосфера, одличен оддек, взаемна доверба и силна посветеност за македонската кауза, за безвремената македонска идеја…предавање за актуелниот политички момент во Македонија, за геостратегиите и геополитиките во регионот…промоција на програмската платформа и новата политичка визија на ИНТЕГРА, жива и емотивна интеракција со нашите браќа и сестри Македонци.

Формиран е Македонски национален стратегиски совет на ИНТЕГРА за Европа со седиште во Цуг Швајцарија. Координатор е Митко Русков со екипа на посветени Македонци.

Благодарност и до Драган Стоиловски и Македонскиот национален совет за Швајцарија.

Нека благослови Бог!