fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Утре во 05 до 12 часот, лидерот на ИНТЕГРА ќе има обраќање во живо, со нови актуелности за справувањето со вирусната закана и однесувањето на владата во вонредна состојба. Во делот на енергетиката и економските мерки ќе се обратат м-р Зоран Ивановски и Јане Вангеловаки. Обраќањето во живо е во просториите на ИНТЕГРА. Продолжуваме со нов сет од 30 мерки, така што планот веќе станува План 114.

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, April 22, 2020

Жестоко за неумешноста на власта во справување со кризата и за лицемерието на ДП*НЕ

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: