fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Лидерот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо РИСТОВСКИ за тројанците СДС* и ДП*НЕ и нивните 30-годишни велепредавства...

Gepostet von ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија am Mittwoch, 29. April 2020

Лидерот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо РИСТОВСКИ за тројанците СДС* и ДП*НЕ и нивните 30-годишни велепредавства…

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: