ИНТЕГРА делегации положуваат цвеќе на Мечкин камен…

ИНТЕГРА делегации положуваат цвеќе на Мечкин камен, во Пелинце и пред споменикот на Ченто во Скопје, во спомен на ИЛИНДЕН и вековната борба на македонскиот народ за национална слобода и своја држава…