ИНТЕГРА за брзопотезна и масовна гасификација низ Македонија

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА за брзопотезна и масовна гасификација низ Македонија, за бројни иновативни енергетски решенија, како и иновативен сет на мерки против загадувањето…