fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Отворена интерактивна дебата во живо на тема: ВРАЌАЊЕ НА ИМЕТО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРВИТЕ 100 ДЕНА И ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТОУчесници: д-р Љупчо Ристовски, д-р Марјан Попески и м-р Стојанче ГеровскиВреме: 11:55 (пет до дванаесет) на 13 јуни 2020 (утре)Место: Ресторан Биљанини извориПрашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 13, 2020

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата во живо на тема: ВРАЌАЊЕ НА ИМЕТО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРВИТЕ 100 ДЕНА И ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО
Учесници: д-р Марјан Попески и м-р Стојанче Геровски
Време: 11:55 (пет до дванаесет) на 13 јуни 2020 (утре)
Место: Ресторан Биљанини извори, Охрид
Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: