fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Отворена интерактивна дебата со јавноста на ИНТЕГРА која ќе се одржи на ден 20.6.2020 со почеток во 11.55 ч. (пет до дванаесет) во Ресторан „Бигор“ во с. Вруток, Гостиварско.Темата ќе биде новата одбранбена стратегија на ИНТЕГРА и како до моќна македонска воена индустрија.Учесници во панел дискусијата и дебата со јавноста:д-р Љупчо Ристовским-р Љупчо Спасевским-р Зоран ИвановскиПрашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 20, 2020

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата со јавноста во живо на ИНТЕГРА, која ќе се одржи на ден 20.6.2020 (сабота) со почеток во 11.55 ч. (пет до дванаесет) во Ресторан „Бигор“ во с. Вруток, Гостиварско.
Темата ќе биде новата одбранбена стратегија на ИНТЕГРА и како до моќна македонска воена индустрија.
Учесници во панел дискусијата и дебата со јавноста:
д-р Љупчо Ристовски
м-р Љупчо Спасевски
м-р Зоран Ивановски
Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: