fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Отворена интерактивна дебата со јавноста на ИНТЕГРА која ќе се одржи на ден 27.6.2020 со почеток во 11.55 ч.✅ Агробизнисот како стратегија во програмската платформа на ИНТЕГРА✅ Промоција на кандидатите за пратеници од ИЕ - 4Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 27, 2020

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата со јавноста на ИНТЕГРА ќе се одржи на ден 27.6.2020 (сабота) со почеток во 11.55 ч.
✅ Агробизнис – АГРОКОД стратегија во програмската платформа на ИНТЕГРА
✅ Промоција на кандидатите за пратеници од ИЕ – 4 и претставување на носителот на листата Воислав Зафировски.
Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: