fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

„Што мисли Народот“ - д-р Љупчо Ристовски - Претседател на ИНТЕГРА - 18.11.2020

Најновото интервју за ТВ Стар Штип...на д-р Љупчо Ристовски, лидерот на ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија...визионерски

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Thursday, November 19, 2020

Интервју за ТВ Стар Штип

Интервју за ТВ Стар Штип на д-р Љупчо Ристовски на лидерот на ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија.

Линк до видеото

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: