fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Настап на д-р Љупчо Ристовски, на Само вистина, Канал 5 - 19НОЕ2020

Уште еден одличен, интригантен настап на д-р Љупчо Ристовски, на Само вистина, Канал 5

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, November 20, 2020

Настап на д-р Љупчо Ристовски, на “Само вистина”

Настап на д-р Љупчо Ристовски, на “Само вистина”, на Канал 5 телевизија.

Уште еден одличен, интригантен настап на д-р Љупчо Ристовски, на Само вистина, Канал 5.

Линк до видето

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: