fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Најнов настап на д-р Љупчо Ристовски на 24 ТВ

Најнов настап на д-р Љупчо Ристовски на 24 Анализа на 24 телевизија, конзистентност во вистината и ревност за ‘македонското’ во татковината Македонија.

Линк до видеото.

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: