fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ИНТЕГРА - Интерактивна дебата со македонската јавност (16.05.2020)

ОТВОРЕНА ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА НА ИНТЕГРА (16.05.2020)

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, May 16, 2020

Отворена интерактивна дебата со јавноста

Утре, сабота 16 мај, со почеток во 11:55 ч., ИНТЕГРА започнува со серијал на тематски интерактивни дебати со македонската јавност ВО ЖИВО на фан и веб страната и на you tube каналот на ИНТЕГРА…20 минути излагање на лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо РИСТОВСКИ и потпретседателот на ИНТЕГРА Воислав Зафировски, а потоа 20 минути отворено студио со одговори на прашања од гледачите. Прашањата може да се поставуваат на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на емаил: contact@integra.org.mk

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: