Обраќање на Љупчо Ристовски пред македонската заедница во Canterbury Bankstown

Вечерва имав поздравно обраќање на собир на македонската заедница во Canterbury Bankstown, пред околу 350 Македонци…одличен прием и интеракција.

Македонските иселеници ја препознаваат искреноста и посветеноста на ИНТЕГРА, надежта ја враќаме на голема врата, довербата на нацијата во нашата нова политичка визија и во мојата жестока реторика за клучните прашања со историска тежина е на врвно ниво.

Господ е со нас…затоа што ние сме Господови во се’ што правиме.

…ќе следи интегралното видео и од утрово со градоначалникот и пратеникот, како и од вечерва со нашите иселеници Македонци…