fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Организацијата на жени на ИНТЕГРА

По повод 08 март на иницијатива на Организаџијата на жени на ИНТЕГРА, денес се поделија 50 бесплатни оброци на социјално загрозени семејства од подрачјето на Скопје, а во соработка со АМАНЕТ Македонски ресторани и Хуманитарното здружение Црква Св. Спас од Драчево.

Благодарност до донаторот и до организаторите на оваа благородна активност.
Нека е благословено..

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: