fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Економскиот тим на ИНТЕГРА дебатира со јавноста за 12-те економски тенети за радикални реформски зафати во економијата...Љупчо Ристовски, Гоце Ристески, Јованчо Спироски и Виктор Трифуновски. Абецеда за препород на економијата и создавање на услови за богати и просперитетни индивидуи, среќни и задоволни од постигнатото во својот живот. Прирачник за економска ренесанса за една декада...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, May 30, 2020

Отворена интерактивна дебата со јавноста

Во сабота 30 мај 2020, во редовниот термин во 11:55 или пет до дванаесет, ИНТЕГРА ќе има Отворена интерактивна дебата во јавност на тема: Економски длабок реформски зафат. Лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски ќе учествува со дел од економско-финансискиот тим Гоце Ристески – приватен бизнис од Австралија и потпретседател на ИНТЕГРА, Јованчо Спироски – инженер приватен бизнис во технолошки дизајн и иновации на релација Канада – Македонија, Охрид и Виктор Трифуновски приватен брокерски бизнис во транспорт и логистика.

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: