fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Отворена брендирана партиска канцеларија во Штип.

Отворена брендирана партиска канцеларија во Штип.

Се раѓа ново лидерство во Штип, со Божја помош се’ врви на добро.

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: