fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ШТИП - НОВАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНА (ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2020)

НЕВОЗМОЖНОТО НА ДОФАТ...!ШТИП - НОВАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНАКандидат: СИМОН ПОЛИКАРП - ЏИМИОфицијален спот на ИНТЕГРА за кампањата за локалните избори за градоначалник на Штип 2020АМАНЕТ ЗА МАКЕДОНИЈА...!ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Thursday, November 26, 2020

Официјален спот на ИНТЕГРА за градоначалник на Штип

НЕВОЗМОЖНОТО НА ДОФАТ…!
ШТИП – НОВАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНА
Кандидат: СИМОН ПОЛИКАРП – ЏИМИ
Официјален спот на ИНТЕГРА за кампањата за локалните избори за градоначалник на Штип 2020
АМАНЕТ ЗА МАКЕДОНИЈА…!
ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА
Линк до видето

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: