fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Официјален старт на изборната кампања на ИНТЕГРА – МКП

Во среда на 24.6.2020 со почеток во 11:55 ч. ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна Партија во Хотел Епинал Битола, со официјален настан ќе го означи почетокот на изборната кампања за предвремените избори, 15ти Јули 2020 година.
Агенда на настанот:
1. Промоција на Изборната платформа: „НОВА МАКЕДОНСКА РЕНЕСАНСА“
2. Промоција на носителите на листа и кандидатите за пратеници на ИНТЕГРА
3. Промоција на ИНТЕГРА Младинска алијанса
4. Промоција на химната на ИНТЕГРА
5. Промоција на новата транспортна стратегија на ИНТЕГРА и на новите спотови за Гироскопија и Брза железница

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: