fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Почеток на кампањата за избор на градоначалник на Штип

ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија денес ја започна кампањата за избор на градоначалник на Штип.

Симон Поликарп е кандидатот кој масовно ги освојува симпатиите на македонската и штипската јавност.

Денешните средби со Штипјани изобилуваа со спонтани пријателски реакции, со размена на убава промисла за иднината на Штип, како да се буди надеж за промени, за нешто ново, долгоочекувано..

Благодарност до сите кои денес не удостоија со убав збор, пријатни насмевки, топол прием…Бидете ни благословени, Штипјани.

Продолжуваме утре…и деновите потоа, се’ до конечната цел – победа на 13 декември. Штипјани ќе гласаат за бр. 1, Симон Поликарп, затоа што тој е човекот кој секогаш стоел на страната на онеправданите, угнетените, сиромашните и секогаш несебично се давал со се’ свое за доброто на Штипјани и за Македонија.
ИНТЕГРА е остварување на АМАНЕТОТ за татковината.


НЕВОЗМОЖНОТО НА ДОФАТ!

ШТИП – НОВАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНА!

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: