fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ИНТЕГРА - Македонска Конзервативна Партија утре 03 Јули 2020, со почеток во 11.55 ч. ќе одржи Прес конференција на тема: „Злоупотреба на изборниот процес и спречување на кампања на ИНТЕГРА од страна на ДП*НЕ и МВР.“ ИНТЕГРА поднесува кривична пријава против Наќе Чулев, Христијан Мицковски за основано сомневање за злосторничко здружување за изборен криминал - со цел спречување на легитимен политички субјект да води кампања во изборен процес.Втората тема на која ќе се обратиме е продолжената нацрт преговарачка рамка за меѓувладината конференција за пристапување на Македонија во ЕУ.На прес конференцијата ќе говори лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски и меѓународниот секретар м-р Михајло Свидерски.Прес конференцијата ќе се одржи во просториите на партијата и ќе може да се следи на официјалната Facebook фан страна, YouTube каналот и на официјалната веб страница https://integra.org.mk/

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, July 3, 2020

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ЖИВО

ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија утре 03 Јули 2020, со почеток во 11.55 ч. ќе одржи Прес конференција на тема: „Злоупотреба на изборниот процес и спречување на кампања на ИНТЕГРА од страна на ДП*НЕ и МВР.“ ИНТЕГРА поднесува кривична пријава против Наќе Чулев, Христијан Мицковски за основано сомневање за злосторничко здружување за изборен криминал – со цел спречување на легитимен политички субјект да води кампања во изборен процес.
Втората тема на која ќе се обратиме е предложената нацрт преговарачка рамка за меѓувладината конференција за пристапување на Македонија во ЕУ.
На прес конференцијата ќе говори лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски и меѓународниот секретар м-р Михајло Свидерски.
Прес конференцијата ќе се одржи во просториите на партијата и ќе може да се следи на официјалната Facebook фан страна, YouTube каналот и на официјалната веб страница https://integra.org.mk/

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: