fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Прес конференција на ИНТЕГРА во Штип 09/12/2020

ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија ги повикува младите во Штип, независно од која политичка партија се, да гласаат за кандидатот за градоначалник на Штип г. Симон Поликарп и да не дозволат повеќе други да ја одредуваат нивната судбина на бесперспективност.
ИНТЕГРА упати повик да заедно партнерски, секој во попн лидерски капацитет и ‘рамо до рамо’ бидеме додадена вредност едни за други и невозможното да ни биде на дофат, заедно да ја дораскажеме новата македонска приказна – Штип…современ, развиен градски центар, во ново руво
Има начин како, со Џими и ИНТЕГРА стануваме сите заедно дел од новата македонска ренесанса за Штип. Да го озбереме Џими за градоначалник и да покажеме и докажеме дека може и поинаку, и подобро и попросперитетно од било кога досега.
 

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: