fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Прес конференција на ИНТЕГРА во Штип 27/11/2020

ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија
На прес конференцијата ќе говорат:
• Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски, и
• Кандидатот за градоначалник на општина Штип, г-дин Симон Поликарп

Тема на пресот:
• Став за бугарското велепредавство
• Претставување на првата фаза од проектите за Штип, на ИНТЕГРА и кандидатот за градоначалник на Штип, г-дин Симон Поликарп.

 Детали:
• Датум: 27.11.2020 г. (петок)
• Почеток: 11.55 ч
• Локација: Хотел ОАЗА (конференциска сала), Штип.

Напомена: Организацијата на пресот ќе биде во согласност со сите препораки за заштита од Ковод – 19.

  1. Линк до прес конференцијата (став за бугарското велепредавство)
  2. Линк до прес конференцијата (претставување на првата фаза од проектите)

Со почит,

ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: