fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Прес конференција на ИНТЕГРА за Историјата во образовниот процес

 

Почитувани,

Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА.

На прес конференцијата ќе говорат:

Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски
• Г-ѓа Емилија Б. Трифуновска, Член на Претседателство на ИНТЕГРА, ресор образование

Тема: Историјата во образовниот процес

Детали:
• Датум: 23.12.2020г. (среда).
• Почеток: 11.55 ч.
• Локација: Прилеп, Хотел Кристал Палас (конференциска сала)

Линк до фејсбук објавата

Линк до прес конференцијата д-р Љупчо Ристовски

Линк до прес конференцијата Емилија Б. Трифуновска


Напомена: 
Организацијата на пресот ќе биде во согласност со сите препораки за заштита од КОВИД-19.

Со почит,
ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна Партија

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: