fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Прес конференција на ИНТЕГРА за Локалните избори во Штип

 

 

Почитувани,

Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА.

На прес конференцијата ќе говорат:
• Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски
• Кандидатот за градоначалник на општина Штип, г-дин Симон Поликарп

Тема: Локални избори за градоначалник на Штип, 2020

Детали:
• Датум: 14.12.2020г. (понеделник).
• Почеток: 11.55 ч.
• Локација: Во просториите на партијата – ДТЦ Палома бјанка 3ти спрат (ул. Даме Груев 16-3/1)

Линк до фејсбук објавата

Линк до видеото од конференцијата

Напомена: Организацијата на пресот ќе биде во согласност со сите препораки за заштита од Ковид-19.

Со почит,
ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна Партија.

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: