fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис

 

Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис во собраниска процедура и Попис 2021

 

Почитувани,

Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

На прес конференцијата ќе говорат:
• Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски
• Г-ѓа Виолета Арсовска, член на Претседателство на ИНТЕГРА со експертиза во Статистика

Тема: Предлог Закон за попис во собраниска процедура и Попис 2021

Детали:
• Датум: 25.12.2020 г. (петок).
• Почеток: 11.55 ч.
• Локација: Куманово, ул. Иво Рибар Лола бр. 58, ресторан Кобра, конференциска сала (прв спрат)

Линк до настанот

Линк до  прес конференцијата – д-р Љупчо Ристовски

Линк до прес конфреренцијата – Виолета Арсовска

Напомена: Организацијата на пресот ќе биде во согласност со сите препораки за заштита од КОВИД-19.

 

Со почит,
ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна Партија

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: