fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Прес конференција - обраќање во живо

Прес конференција и обраќање во живо во 11:55; 19 јуни (петок) во просториите на ИНТЕГРА во Скопје.Тема: Предизборни злоупотребиНа пресот ќе се обрати д-р Љупчо Ристовски им-р Стојанчо Геровски

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, June 19, 2020

Прес конференција – обраќање во живо

Прес конференција и обраќање во живо во 11:55; 19 јуни (петок) во просториите на ИНТЕГРА во Скопје.
Тема: Предизборни злоупотреби
На пресот ќе се обрати д-р Љупчо Ристовски и
м-р Стојанчо Геровски

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: