fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

По повод актуелниот развој на настаните поврзано со претстојните избори 2020, ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА свикува ИТНА прес конференција, на која ќе се споделат нови сознанија и анализи за скриените намери на инсценираниот ќорсокак околу определување на датум за изборите.
Дали е во позадина сценарио “copy paste ’94” по нарачка на странска разузнавачка служба од соседството?

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: