Народот ќе пресуди!

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА…
спот за ставот за претседателските избори 2019.
Народот ќе пресуди!

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА… спот за ставот за претседателските избори 2019. Народот ќе пресуди!

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА…спот за ставот за претседателските избори 2019. #вторжолт Народот ќе пресуди!

Posted by Интегра on Thursday, April 18, 2019