Македонскиот национален стратегиски совет на ИНТЕГРА за Америка со протестно видео

Македонскиот национален стратегиски совет на ИНТЕГРА за Америка со протестно видео, по повод навредливото обраќање од страна на американскиот претставник на УСАИД…

Јасно и гласно бараме од Америка и американската амбасада во Македонија, ословување на Македонецот и македонскиот народ со вистинските термини…Македонци и македонски народ…Нуе сме носечкиот државотворен народ во Македонија и бараме должна почит кон нас од секого…