fbpx

Follow us:

a

Анкета

Анкета
Помогнете ни да ги подобриме нашите услуги со пополнување на овој прашалник.

E-маил*

Исчисти

Вашата перцепција за ВМРО-ДПМНЕ во една реченица...*

Исчисти

Вашата перцепција за СДСМ во една реченица...*

Исчисти

Вашата перцепција за ЛЕВИЦА во една реченица...*

Исчисти

Вашата перцепција за ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА во една реченица...*

Исчисти

Опишете го со еден збор лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски: *

Исчисти

Опишете го со еден збор лидерот на СДСМ, Зоран Заев: *

Исчисти

Опишете го со еден збор лидерот на ЛЕВИЦА, Димитар Апасиев: *

Исчисти

Опишете го со еден збор лидерот на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА, Љупчо Ристовски: *

Исчисти

Во која партија го гледате спасот за Македонија?*

Исчисти

Кој е за вас вистинскиот политички лидер за Македонија?*

Исчисти

Наведете ваше мислење што е тоа кое не ви се допаѓа кај наведените партии од т. 1, 2 и 3?*

Исчисти

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: