Category Archives: Видео Архива

Македонскиот национален стратегиски совет на ИНТЕГРА за Америка со протестно видео

Македонскиот национален стратегиски совет на ИНТЕГРА за Америка со протестно видео, по повод навредливото обраќање од страна на американскиот претставник на УСАИД… Јасно и гласно бараме од Америка и американската амбасада во Македонија, ословување на Македонецот и македонскиот народ со вистинските термини…Македонци и македонски народ…Нуе

ЗАХЕЈ – Проект на ИНТЕГРА за враќање на милијардите криминално изнесени пари од татковината Македонија

Проект на ИНТЕГРА за враќање на милијардите криминално изнесени пари од татковината Македонија низ разни финансиски рај дестинации… Иновативен, библиски заснован и изводлив пред се…

ИНТЕГРА за брзопотезна и масовна гасификација низ Македонија

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА за брзопотезна и масовна гасификација низ Македонија, за бројни иновативни енергетски решенија, како и иновативен сет на мерки против загадувањето…  

Народот ќе пресуди!

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА… спот за ставот за претседателските избори 2019. Народот ќе пресуди!