Category Archives: Прес конференција

ПОКАНА ЗА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 14.12.2019

ПОКАНА ЗА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА: „ТАНГОТО СО ЃАВОЛОТ НА ВЛАДАТА НА ЗАЕВ СО БУГАРСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ“ ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА, свикува прес конференција на тема Тангото со ѓаволот на Владата на Заев со Бугарската академија на науките и уметностите. Прес конференцијата ќе

ИНТЕГРА за брзопотезна и масовна гасификација низ Македонија

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА за брзопотезна и масовна гасификација низ Македонија, за бројни иновативни енергетски решенија, како и иновативен сет на мерки против загадувањето…  

Тематска прес конференција, во врска со претседателските избори

Тематска прес конференција, во врска со претседателските избори

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА одржа тематска прес конференција, во врска со претседателските избори, резултатите од првиот круг на гласање и ставот на ИНТЕГРА пред вториот круг на гласање…проценка околу исходот, како и можните сценарија после вториот круг.

ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија се одржа првата тематска прес конференција во врска со донесувањето на двата предлог закони за Агенција за национална безбедност и за координација на безбедносно разузнавачката заедница

Прес конференција во врска со донесувањето на…

На ден 30.3.2019 година во просториите на ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија се одржа првата тематска прес конференција во врска со донесувањето на двата предлог закони за Агенција за национална безбедност и за координација на безбедносно разузнавачката заедница. Прва тематска прес конференција на ИНТЕГРА Македонска