fbpx

Follow us:

a

Вести

Од срце и со душа за својот народ Македонски...Разбудете се сега Македонци, оти квинслишка окупација ни тропа на врата...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, 6 May 2020

Лидерот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо РИСТОВСКИ за тројанците СДС* и ДП*НЕ и нивните 30-годишни велепредавства...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, 29 April 2020

ВО ЖИВО: ИНТЕГРА за бугарското стопирање на ЕУ перспективите на Македонија

СТАВОТ НА ИНТЕГРА ЗА БУГАРСКОТО СТОПИРАЊЕ НА ЕУ ИНТЕГРАЦИИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, 25 April 2020

Утре во 05 до 12 часот, лидерот на ИНТЕГРА ќе има обраќање во живо, со нови актуелности за справувањето со вирусната закана и однесувањето на владата во вонредна состојба. Во делот на енергетиката и економските мерки ќе се обратат м-р Зоран Ивановски и Јане Вангеловаки. Обраќањето во живо е во просториите на ИНТЕГРА. Продолжуваме со нов сет од 30 мерки, така што планот веќе станува План 114.

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, 22 April 2020

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: