fbpx

Follow us:

a

Вести

Отворена интерактивна дебата со јавноста на ИНТЕГРА која ќе се одржи на ден 20.6.2020 со почеток во 11.55 ч. (пет до дванаесет) во Ресторан „Бигор“ во с. Вруток, Гостиварско.Темата ќе биде новата одбранбена стратегија на ИНТЕГРА и како до моќна македонска воена индустрија.Учесници во панел дискусијата и дебата со јавноста:д-р Љупчо Ристовским-р Љупчо Спасевским-р Зоран ИвановскиПрашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 20, 2020

Прес конференција - обраќање во живо

Прес конференција и обраќање во живо во 11:55; 19 јуни (петок) во просториите на ИНТЕГРА во Скопје.Тема: Предизборни злоупотребиНа пресот ќе се обрати д-р Љупчо Ристовски им-р Стојанчо Геровски

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, June 19, 2020

Отворена интерактивна дебата во живо на тема: ВРАЌАЊЕ НА ИМЕТО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРВИТЕ 100 ДЕНА И ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТОУчесници: д-р Љупчо Ристовски, д-р Марјан Попески и м-р Стојанче ГеровскиВреме: 11:55 (пет до дванаесет) на 13 јуни 2020 (утре)Место: Ресторан Биљанини извориПрашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 13, 2020

Отворена интерактивна дебата на тема економија и енергетика, со м-р Зоран Ивановски и Јане Вангеловски. Денес во 11:55 (пет до дванаесет).Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, June 10, 2020

Економскиот тим на ИНТЕГРА дебатира со јавноста за 12-те економски тенети за радикални реформски зафати во економијата...Љупчо Ристовски, Гоце Ристески, Јованчо Спироски и Виктор Трифуновски. Абецеда за препород на економијата и создавање на услови за богати и просперитетни индивидуи, среќни и задоволни од постигнатото во својот живот. Прирачник за економска ренесанса за една декада...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, May 30, 2020

Отворена интерактивна дебата за геостратегиите и геополитиките во регионот на Југоисточна Европа и осврт на ЕУ перспективите на Македонија.Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, May 23, 2020

По повод актуелниот развој на настаните поврзано со претстојните избори 2020, ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА свикува ИТНА прес конференција, на која ќе се споделат нови сознанија и анализи за скриените намери на инсценираниот ќорсокак околу определување на датум за изборите.Дали е во позадина сценарио "copy paste '94" по нарачка на странска разузнавачка служба од соседството?

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, May 20, 2020

Од срце и со душа за својот народ Македонски...Разбудете се сега Македонци, оти квинслишка окупација ни тропа на врата...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, May 6, 2020

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: