fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

24 брендирани партиски канцеларии на ИНТЕГРА

Финишираме со првиот турнус од 24 брендирани партиски канцеларии на ИНТЕГРА и оформени 33 општински комитети низ цела Македонија.

Синоќа отворивме партиски простории во Гевгелија…одлична екипа, силен потенцијал и сериозна посветеност да си ја вратиме татковината.

Ни преостануваат, според Акцискиот план уште простории или ОК/јадра во Прилеп, Охрид, Кочани, Делчево, Кисела вода, Карпош и Центар, каде што екипи посветено работат со цел во следните 10тина дена да се заокружи бројката 33/24.

Нека е благословено.

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: