fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Донација од медицински заштитни средства од ИНТЕГРА

Убаво е чувството, тимовите на ИНТЕГРА сами да се организираат и тимски да покажат хуманост на дело…му благодариме на Бога за таа можност.

Доделена е донација од медицински заштитни средства и опрема на Службата за интензивно лекување во Кочанската болница…

Да си ги заштитиме здравствените работници – хероите на нашево време…

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: