fbpx

Follow us:

a

Донирај

РЕДОВНА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна Партија

Банка: Шпаркасе банка Македонија

Сметка: 250-001004056035

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: