fbpx

Follow us:

a

Contact Form    Донирај

     ИНТЕГРА

     МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

     Ул. Даме Груев 16-3/1
     ДТЦ Палома бјанка
     1000 Скопје, Македонија
     Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
     contact@integra.org.mk
     Работно време: 09AM – 5PM

      

     Follow us: