fbpx

Follow us:

a

INTEGRA

Отворена интерактивна дебата со јавноста на ИНТЕГРА која ќе се одржи на ден 27.6.2020 со почеток во 11.55 ч.✅ Агробизнисот како стратегија во програмската платформа на ИНТЕГРА✅ Промоција на кандидатите за пратеници од ИЕ - 4Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 27, 2020

INTERACTIVE DEBATE WITH THE PUBLIC

An open interactive public debate of INTEGRA will be held on 27.6.2020 (Saturday) starting at 11.55 h.

Agribusiness – AGROKOD strategy in the program platform of INTEGRA .

Promotion of the candidates for MPs from EU-4 and presentation of the holder of the list Voislav Zafirovski. Questions can be asked in the comments, messages, on the telephone numbers: 3110885 and 3155020 and at contact@integra.org.mk

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: