fbpx

Follow us:

a

INTEGRA

ИНТЕГРА - Македонска Конзервативна Партија утре 03 Јули 2020, со почеток во 11.55 ч. ќе одржи Прес конференција на тема: „Злоупотреба на изборниот процес и спречување на кампања на ИНТЕГРА од страна на ДП*НЕ и МВР.“ ИНТЕГРА поднесува кривична пријава против Наќе Чулев, Христијан Мицковски за основано сомневање за злосторничко здружување за изборен криминал - со цел спречување на легитимен политички субјект да води кампања во изборен процес.Втората тема на која ќе се обратиме е продолжената нацрт преговарачка рамка за меѓувладината конференција за пристапување на Македонија во ЕУ.На прес конференцијата ќе говори лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски и меѓународниот секретар м-р Михајло Свидерски.Прес конференцијата ќе се одржи во просториите на партијата и ќе може да се следи на официјалната Facebook фан страна, YouTube каналот и на официјалната веб страница https://integra.org.mk/

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, July 3, 2020

PRESS CONFERENCE IN LIFEMinistry of Interior

INTEGRA – Macedonian Conservative Party tomorrow 03 July 2020, starting at 11.55 h. will hold a press conference on the topic: “Abuse of the election process and prevention of the INTEGRA campaign by the DP * NO and MVR.
The second topic we will address is the proposed draft negotiating framework for the intergovernmental conference on Macedonia’s accession to the EU.
INTEGRA leader Dr. Ljupco Ristovski and International Secretary Mihajlo Sviderski will speak at the press conference.
The press conference will be held at the party premises and will be available on the official Facebook fan page, YouTube channel and on the official website https://integra.org.mk/

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: