fbpx

Follow us:

a

INTEGRA

Прес конференција - обраќање во живо

Прес конференција и обраќање во живо во 11:55; 19 јуни (петок) во просториите на ИНТЕГРА во Скопје.Тема: Предизборни злоупотребиНа пресот ќе се обрати д-р Љупчо Ристовски им-р Стојанчо Геровски

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, June 19, 2020

Press conference

Press conference and live address at 11:55; June 19 (Friday)of INTEGRA in Skopje.
Topic: Pre-election abuses
Dr. Ljupco Ristovski and Dr. will address the press
Stojancho Gerovski, MA

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: