fbpx

Follow us:

a

INTEGRA

По повод актуелниот развој на настаните поврзано со претстојните избори 2020, ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА свикува ИТНА прес конференција, на која ќе се споделат нови сознанија и анализи за скриените намери на инсценираниот ќорсокак околу определување на датум за изборите.Дали е во позадина сценарио "copy paste '94" по нарачка на странска разузнавачка служба од соседството?

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, May 20, 2020

PRESS-CONFERENCE

On the occasion of the current developments related to the upcoming 2020 elections, INTEGRA – MACEDONIAN CONSERVATIVE PARTY is calling for an URGENT press conference, at which new knowledge and analysis will be shared to analyze the hidden intentions of the staged.
Is there a “copy paste ’94” scenario in the background by order of a foreign intelligence service from the neighborhood?

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: