fbpx

Follow us:

a

Author: webski

Економскиот тим на ИНТЕГРА дебатира со јавноста за 12-те економски тенети за радикални реформски зафати во економијата...Љупчо Ристовски, Гоце Ристески, Јованчо Спироски и Виктор Трифуновски. Абецеда за препород на економијата и создавање на услови за богати и просперитетни индивидуи, среќни и задоволни од постигнатото во својот живот. Прирачник за економска ренесанса за една декада...

Gepostet von ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија am Samstag, 30. Mai 2020

Отворена интерактивна дебата за геостратегиите и геополитиките во регионот на Југоисточна Европа и осврт на ЕУ перспективите на Македонија.Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Gepostet von ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија am Samstag, 23. Mai 2020

По повод актуелниот развој на настаните поврзано со претстојните избори 2020, ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА свикува ИТНА прес конференција, на која ќе се споделат нови сознанија и анализи за скриените намери на инсценираниот ќорсокак околу определување на датум за изборите.Дали е во позадина сценарио "copy paste '94" по нарачка на странска разузнавачка служба од соседството?

Gepostet von ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија am Mittwoch, 20. Mai 2020

Од срце и со душа за својот народ Македонски...Разбудете се сега Македонци, оти квинслишка окупација ни тропа на врата...

Gepostet von ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија am Mittwoch, 6. Mai 2020

ВО ЖИВО: ИНТЕГРА за бугарското стопирање на ЕУ перспективите на Македонија

СТАВОТ НА ИНТЕГРА ЗА БУГАРСКОТО СТОПИРАЊЕ НА ЕУ ИНТЕГРАЦИИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

Gepostet von ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија am Samstag, 25. April 2020

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: