fbpx

Follow us:

a
Лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски во интервју во ударните вести на Канал 5 - 04/12/2020

Лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски во интервју во ударните вести на Канал 5, за Меморандумот за соработка и формирање на антивладин фронт и концептот за соборување на владата на СДС*, формирање на Влада на национален спас со едногодишен мандат до редовните локални избори 2021 кога би се одржале и предвремени парламентарни избори...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, December 5, 2020

ШТИП - НОВАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНА (ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2020)

НЕВОЗМОЖНОТО НА ДОФАТ...!ШТИП - НОВАТА МАКЕДОНСКА ПРИКАЗНАКандидат: СИМОН ПОЛИКАРП - ЏИМИОфицијален спот на ИНТЕГРА за кампањата за локалните избори за градоначалник на Штип 2020АМАНЕТ ЗА МАКЕДОНИЈА...!ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Thursday, November 26, 2020

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: