fbpx

Follow us:

a
Настап на д-р Љупчо Ристовски, на Само вистина, Канал 5 - 19НОЕ2020

Уште еден одличен, интригантен настап на д-р Љупчо Ристовски, на Само вистина, Канал 5

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, November 20, 2020

„Што мисли Народот“ - д-р Љупчо Ристовски - Претседател на ИНТЕГРА - 18.11.2020

Најновото интервју за ТВ Стар Штип...на д-р Љупчо Ристовски, лидерот на ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија...визионерски

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Thursday, November 19, 2020

Тема: Изборните резултати и процесот на контаминација. Ќе се обрати лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски, потоа ќе се обратат Стојанчо Геровски за правните имликации, потпретседателот д-р Александар Главинов за хакираниот процес и методологијата на штелување на резултатите и потпретседателот Воислав Зафировски за безбедносните ризици и закани од нараснатиот екстремизам кај албанскиот политички блок и наркоманската зависност на СДС* и ДП*НЕ во однос на тие екстремизми водени од голата желба да се биде на власт.

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, July 25, 2020

ИНТЕГРА - Македонска Конзервативна Партија утре 03 Јули 2020, со почеток во 11.55 ч. ќе одржи Прес конференција на тема: „Злоупотреба на изборниот процес и спречување на кампања на ИНТЕГРА од страна на ДП*НЕ и МВР.“ ИНТЕГРА поднесува кривична пријава против Наќе Чулев, Христијан Мицковски за основано сомневање за злосторничко здружување за изборен криминал - со цел спречување на легитимен политички субјект да води кампања во изборен процес.Втората тема на која ќе се обратиме е продолжената нацрт преговарачка рамка за меѓувладината конференција за пристапување на Македонија во ЕУ.На прес конференцијата ќе говори лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски и меѓународниот секретар м-р Михајло Свидерски.Прес конференцијата ќе се одржи во просториите на партијата и ќе може да се следи на официјалната Facebook фан страна, YouTube каналот и на официјалната веб страница https://integra.org.mk/

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, July 3, 2020

Отворена интерактивна дебата со јавноста на ИНТЕГРА која ќе се одржи на ден 27.6.2020 со почеток во 11.55 ч.✅ Агробизнисот како стратегија во програмската платформа на ИНТЕГРА✅ Промоција на кандидатите за пратеници од ИЕ - 4Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 27, 2020

Отворена интерактивна дебата со јавноста на ИНТЕГРА која ќе се одржи на ден 20.6.2020 со почеток во 11.55 ч. (пет до дванаесет) во Ресторан „Бигор“ во с. Вруток, Гостиварско.Темата ќе биде новата одбранбена стратегија на ИНТЕГРА и како до моќна македонска воена индустрија.Учесници во панел дискусијата и дебата со јавноста:д-р Љупчо Ристовским-р Љупчо Спасевским-р Зоран ИвановскиПрашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 20, 2020

Прес конференција - обраќање во живо

Прес конференција и обраќање во живо во 11:55; 19 јуни (петок) во просториите на ИНТЕГРА во Скопје.Тема: Предизборни злоупотребиНа пресот ќе се обрати д-р Љупчо Ристовски им-р Стојанчо Геровски

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Friday, June 19, 2020

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: