fbpx

Follow us:

a

Отворена интерактивна дебата во живо на тема: ВРАЌАЊЕ НА ИМЕТО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРВИТЕ 100 ДЕНА И ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТОУчесници: д-р Љупчо Ристовски, д-р Марјан Попески и м-р Стојанче ГеровскиВреме: 11:55 (пет до дванаесет) на 13 јуни 2020 (утре)Место: Ресторан Биљанини извориПрашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, June 13, 2020

Отворена интерактивна дебата на тема економија и енергетика, со м-р Зоран Ивановски и Јане Вангеловски. Денес во 11:55 (пет до дванаесет).Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, June 10, 2020

Економскиот тим на ИНТЕГРА дебатира со јавноста за 12-те економски тенети за радикални реформски зафати во економијата...Љупчо Ристовски, Гоце Ристески, Јованчо Спироски и Виктор Трифуновски. Абецеда за препород на економијата и создавање на услови за богати и просперитетни индивидуи, среќни и задоволни од постигнатото во својот живот. Прирачник за економска ренесанса за една декада...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, May 30, 2020

Отворена интерактивна дебата за геостратегиите и геополитиките во регионот на Југоисточна Европа и осврт на ЕУ перспективите на Македонија.Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, May 23, 2020

По повод актуелниот развој на настаните поврзано со претстојните избори 2020, ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА свикува ИТНА прес конференција, на која ќе се споделат нови сознанија и анализи за скриените намери на инсценираниот ќорсокак околу определување на датум за изборите.Дали е во позадина сценарио "copy paste '94" по нарачка на странска разузнавачка служба од соседството?

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, May 20, 2020

Од срце и со душа за својот народ Македонски...Разбудете се сега Македонци, оти квинслишка окупација ни тропа на врата...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, May 6, 2020

ВО ЖИВО: ИНТЕГРА за бугарското стопирање на ЕУ перспективите на Македонија

СТАВОТ НА ИНТЕГРА ЗА БУГАРСКОТО СТОПИРАЊЕ НА ЕУ ИНТЕГРАЦИИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Saturday, April 25, 2020

Утре во 05 до 12 часот, лидерот на ИНТЕГРА ќе има обраќање во живо, со нови актуелности за справувањето со вирусната закана и однесувањето на владата во вонредна состојба. Во делот на енергетиката и економските мерки ќе се обратат м-р Зоран Ивановски и Јане Вангеловаки. Обраќањето во живо е во просториите на ИНТЕГРА. Продолжуваме со нов сет од 30 мерки, така што планот веќе станува План 114.

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, April 22, 2020

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: