fbpx

Follow us:

a
ХИМНА на ИНТЕГРА - МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Благословени велигденски празници од ИНТЕГРА за нашиот народ македонски, со новиот спот...Видео спот на Химната на ИНТЕГРА - МАЈКО МАКЕДОНИЈО, снимана на 24 локации низ Македонија, со учество на 12 актери, врвно дело во режија и комплетно авторство на маестралниот Бранко Попчевски и неговата филмска продукција. Браво маестро!

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Thursday, April 16, 2020

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: