fbpx

Follow us:

a

Videos

(Macedonian) Новогодишно обраќање на лидерот на ИНТЕГРА

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Прес конференција на ИНТЕГРА за Историјата во образовниот процес

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Прес конференција на ИНТЕГРА

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Ново интервју на д-р Љупчо Ристовски

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Прес конференција на ИНТЕГРА за Локалните избори во Штип

Sorry, this entry is only available in Macedonian.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Новогодишно обраќање на лидерот на ИНТЕГРА...

Нека е благословена 2021 година, нека благодатта и милоста Божја ги допре срцата на нашиот народ македонски, на сите Вас драги наши, а претстојните Божиќни празници ги израдуваат Вашите срца и души...
Бидете ни благословени!

Новогодишно обраќање на ли...

Од денешната прес конференција во Куманово, за Пописот 2021 и предлог Законот за попис на населението и домаќинствата.

ВНИМАТЕЛНОСТА МОРА ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ НА НАЈВИСОКО НИВО.

Опсадата врз македонскиот национален стратегиски интерес во татковината, продолжува со несмален интензитет од страна на владата на СДС*, со новиот најавен ре-инженеринг на етничката карта во Македонија. 
Виолета Арсовска - член на Претседателството на ИНТЕГРА 
25 12 2020

Од денешната прес конферен...

Од денешната прес конференција во Куманово, за Пописот 2021 и предлог Законот за попис на населението и домаќинствата.

ВНИМАТЕЛНОСТА МОРА ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ НА НАЈВИСОКО НИВО.

Опсадата врз македонскиот национален стратегиски интерес во татковината, продолжува со несмален интензитет од страна на владата на СДС*, со новиот најавен ре-инженеринг на етничката карта во Македонија. 

25.12.2020

Од денешната прес конферен...

ИНТЕГРА на знаковен јазик - Поздрав од Македонски Знаковен Речник до ИНТЕГРА на знаковен јазик...Ви благодариме од се' срце, драги наши. 
Бидете ни благословени и во благодатта и милоста Божја. Ве сакаме 💛

ИНТЕГРА на знаковен јазик

Поздрав од Македонски Знак...

ИНТЕГРА жестоко против владиниот предлог за реформи во образовниот систем на Македонија...анализа на безвремената глупост која е производ на скриените велепредавнички намери на владата на СДС*.
Македонската историја е идентитетска одредница и таа мора безусловно да е наша, автохтона, изворна и идните генерации мора да ја знаат својата македонска историја во сета длабочина на историските факти и вистини кои задираат длабоко со векови наназад, а не само да ја познаваат површно и само од 1944. Ова е велепредавство во континуитет од владата на СДС* и тоа македонскиот народ и опозицијата мора да го спречи веднаш, сега и одма, безкомпромисно и по секоја цена.

ИНТЕГРА жестоко против вла...

ИНТЕГРА жестоко против владиниот предлог за реформи во образовниот систем на Македонија...анализа на безвремената глупост која е производ на скриените велепредавнички намери на владата на СДС*.
Македонската историја е идентитетска одредница и таа мора безусловно да е наша, автохтона, изворна и идните генерации мора да ја знаат својата македонска историја во сета длабочина на историските факти и вистини кои задираат длабоко со векови наназад, а не само да ја познаваат површно и само од 1944. Ова е велепредавство во континуитет од владата на СДС* и тоа македонскиот народ и опозицијата мора да го спречи веднаш, сега и одма, безкомпромисно и по секоја цена.

ИНТЕГРА жестоко против вла...

Прес 19.12.2020

За предлог Законот за државјанство...

Се стега обрачот околу 'македонското' во татковината, сериозен момент кој бара силен и бескомпромисен одговор.

Искуството на Либан да не даде Господ да се повтори, 1967 вештачки етнички дисбаланс, а 8 години потоа во 1975 година граѓанска војна со стотици илјади жртви и егзодус на милиони луѓе.

Пресериозно, за да останеме неми...

Прес 19.12.2020 За предлог Зако...

Load more

INTEGRA

MACEDONIAN CONSERVATIVES PARTY

Str. Dame Gruev 16-3 / 1
DTC Paloma Bianca
1000 Skopje, Macedonia
Tel: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Working hours: 09AM – 5PM
Follow us: