fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ИНТЕГРА…во Карпош и Аеродром

Вечерва отворени уште две канцеларии и оформени два нови комитети на ИНТЕГРА…во Карпош и Аеродром.

Наредната недела одиме со Ѓорче и Кисела вода, Охрид и Прилеп и со тоа циклусот од 24 брендирани канцеларии и 33 комитети и јадра низ Македонија се доволна гаранција за одлична кампања за изборите 2020.

Нека е благословено…

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: